Menu

עוגת גבינהמקודם הדפסההדפס מתכון

רחלי קמר


מרכיבים

מרכיבים לבסיס

  • 200 גרם חמאה
  • 3 אריזות עוגיות קרמל נ"ג

מרכיבים למלית

  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 שקית סוכר וניל
  • כוסות סוכר
  • 4 כפות קורנפלור
  • ½ כוס קמח "קונדיטור"
  • 3 כפות לימון סחוט
  • ½ חבילה אינסטנט פודינג וניל

מרכיבים לציפוי

  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 חבילה עוגיות קרמל נ"ג

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מועכים את העוגיות לפירורים באופן ידני או בבלנדר.

ממיסים חמאה במיקרו במשך דקה ומוסיפים לפירורים.

מרפדים תבנית בנייר אפייה (כולל הדפנות), מוסיפים את התערובת ומהדקים היטב.

אופים במשך 10 דקות ומצננים.

להכנת המלית מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים, ושמים בצד.

את כל שאר החומרים מערבבים יחדיו היטב למניעת גושים.

את החלמונים מוסיפים בסוף בהדרגה.

לאחר מכן מוסיפים את החלבונים שהקצפנו ומקפלים בזהירות (אני עושה בשלושה חלקים).

מכניסים לתנור תבנית עם מים.

לאחר שהבסיס מתקרר, מוסיפים את המלית.

אופים 30 דקות ב-200 מעלות. לאחר מכן מורידים ל-160 ואופים במשך שעה נוספת.

לא לפתוח !! משאירים שעה וחצי נוספות בתנור סגור ורק אחר כך פותחים ומעבירים למקרר לצינון.

להכנת הציפוי:

מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט וניל.

מורחים מעל העוגה שכבה אחידה.

מפזרים מעל עוד פירורים של העוגיות.

אפשר לזלוף קישוטים.

משאירים במקרר למשך לפחות לילה אחד.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה