Menu

מרובעיות דובדניםמקודם הדפסההדפס מתכון

טובה רוטמן


מרכיבים

מרכיבים

  • 200 גרם חמאה או מחמאה בחום החדר
  • 2 גביעים שמנת חמוצה או יוגורט
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח נ"ג
  • 1 כוס תערובת קוקוס וקמח שקדים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כוס דובדבנים מגולענים או משומרים
  • קליפת לימון מגוררת

הוראות הכנה

מערבלים את כל המרכיבים, חוץ מהדובדבנים.

משטחים בתבנית מרובעת.

מפזרים מעל את הדובדבנים.

אופים בחום 180 עד 200 עלות במשך כ-10 דקות, ואז מורידים את הטמפרטורה ל-170 מעלות למשך כחצי שעה, עד שקיסם עץ יוצא נקי.

הערות

העוגה לחה ועסיסית. זהובה למעלה.

ממליצה לגלען באמצעות כותש שום מסורתי בחלק המיועד לגלעון זיתים.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה