Menu

עוגת תפוחי עץ ופירוריםמקודם הדפסההדפס מתכון

טובה


מרכיבים

מרכיבים לתחתית

  • 200 גרם חמאה או מחמאה רכה
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים גדולות
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 360 גרם קמח ללא גלוטן
  • 1 אפיון
  • 1 כף תמצית וניל
  • מיץ מחצי לימון

מרכיבים למלית

  • 4 תפוחי עץ

מרכיבים לפירורים

  • 100 גרם שקדים טחונים
  • 100 גרם סוכר דמררה חום
  • 100 גרם חמאה או מחמאה
  • 150 גרם קמח ללא גלוטן
  • 1 שקית סוכר וניל

הוראות הכנה

מערבלים יחד את כל חומרי התחתית, כאשר את הקמח מוסיפים בסוף בהדרגה.

בתבנית משומנת משטיחים חצי מהכמות.

מקלפים ומגרדים גס את תפוחי העץ ומניחים מעל התחתית.

משטיחים מעל את יתרת הבצק (בעדינות).

לשים את מרכיבי הפירורים. מפזרים מעל העוגה.

אופים בחום בינוני עד הזהבה.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה