Menu

הסופגניות של רחלימקודם הדפסההדפס מתכון

רחלי קמר מנצור


מרכיבים

מרכיבים

  • 2 ביצים
  • 2 גביעים לבן / גיל / אשל
  • 3 כפות סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 פקק תמצית רום
  • כ-3 כוסות קמח "קונדיטור"

הוראות הכנה

לערבב את כל הרטובים במיקסר עד להתייצבות.
לערבב בקערה נפרדת את היבשים.
להוסיף את היבשים בהדרגה לתערובת עד למיזוג מוחלט.
התערובת צריכה להיות נוזלית אך לא מדי.
לחמם שמן בסיר עמוק עד להתחממות ולהעביר לאש בלהבה נמוכה בגז. 
לקרוץ בעזרת 2 כפות מעין עיגולים ולהעביר בזהירות לשמן.
לטגן עד להשחמה. לא למהר להוציא אחרת זה יהיה נוזלי מבפנים.

לכמות זאת יוצאות כ-20 יחידות גודל קטן.

לאכול חם עם או בלי ריבה, אבקת סוכר, אפשר סוכר וקינמון.
אפשר להמיס שוקולד ולפזר סוכריות.
ניתן להקפיא ללא מילוי.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה