Menu

עוגת תירסמקודם הדפסההדפס מתכון

אנה קונדרשוב


מרכיבים

מרכיבים

  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 כוס קמח תירס
  • 1 כוס קמח "כרגיל"
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס מיץ תפוזים ומגרדת תפוזים
  • ¾ כוס שמן

הוראות הכנה

מקציפים את החלמונים עם כוס סוכר.

מערבבים ביחד את כל המרכיבים (חוץ מהחלבונים).

מקציפים את החלבונים.

מקפלים את החלבונים המוקצפים אל תוך התערובת.

אופים ב-160 מעלות במשך 45 דקות.

אפשר להוסיף פירות יבשים.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה