Menu

עוגת ביסקוויטיםמקודם הדפסההדפס מתכון

נועה


מרכיבים

מרכיבים

  • פתי בר נ"ג
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • חבילה מרגרינה
  • 3 ביצים מופרדות
  • ½ כוס סוכר
  • 1 חבילה שמנת מתוקה
  • חלב
  • נס קפה

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד עם המרגרינה ומקררים.

מוסיפים לשוקולד את החלמונים ומערבבים.

מקציפים את החלבונים עם כרבע כוס סוכר (מי שאוהב מתוק יכול יותר) לקצף יציב.

מערבבים את שתי התערובות.

טובלים את הביסקוויטים בחלב המעורבב עם מעט קפה נמס (מי שלא אוהב קפה יכול לטבול בחלב בלבד) ומסדרים שכבה בתבנית.

מורחים מעל מחצית מתערובת השוקולד.

מסדרים עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב.

מורחים את המחצית השנייה של תערובת השוקולד.

מסדרים שכבה אחרונה של ביסקוויטים טבולים בחלב.

מקציפים שמנת עם כרבע כוס סוכר (מי שאוהב מתוק יכול יותר) לקצפת ומורחים מעל שכבת הביסקוויטים האחרונה.

מי שרוצה יכול לגרד מעל שוקולד מריר.


מספר דברים חשובים:
* את הביסקוויטים יש לטבול לשניה ממש - להכניס לחלב ולהוציא כאילו טבלנו אותם בכוס קפה או תה - הם ימשיכו להתרכך אחרי ההכנה.
* העוגה מוכנה לאכילה אבל היא הכי טעימה יום למחרת.
* את העוגה יש לשמור במקרר.

בתאבון

הערות

העוגה מתאימה לתבנית קטנה


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה