Menu

בלינצ'ס דק דקמקודם הדפסההדפס מתכון

אנה קונדרשוב


מרכיבים

מרכיבים

  • 2 כוסות מים
  • 3 כוסות חלב
  • 2 כוסות קמח תפוחי אדמה
  • 1 כוס קמח "כרגיל"
  • 2 כפות גדושות קמח סויה
  • ½ כפית מלח
  • 2 כפות שטוחות סוכר
  • 2 ביצים

הוראות הכנה

מערבבים היטב את כל המרכיבים (חוץ מהביצים) לתערובת אחידה ללא גושים.
משאירים רבע שעה על השיש כדי לקבל סמיכות מלאה.
מוסיפים את הביצים ומערבבים.
מחממים היטב במחבת 3 כפות שמן, מנמיכים את הלהבה, ומוזגים פנימה מהבלילה כדי שיצא בלינצ'ס דק.
כאשר השוליים מתרוממים, בודקים אם אפשר להפוך.
אם מכינים בלינצ'ס עם מילוי, אין צורך לטגן עד שמתקבל צבע זהוב. עדיף להשאיר לבן, ולטגן מבחוץ רק לפני ההגשה, כאשר כבר יש מילוי.

אני הכנתי שני סוגים של מילוי:
1. פטריות, ביצה קשה, בצל מטוגן, אורז וגבינה צהובה מגורדת.
2. דובדבנים ללא חרצנים (מתוך לפתן מוכן) וגבינת טבורוג.

הערות

אפשר להקפיא, אפשר לקפל ולשמור במקרר בתוך כלי. מספיק לחמם 20 שניות במיקרוגל והבלינצ'ס רך וטעים כאילו הוכן עכשיו.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה