Menu

אוזני המן הדפסההדפס מתכון

טובה רוטמן

מרכיבים

מרכיבים

  • 4 כוסות קמח ללא גלוטן (מומלץ להשתמש בתערובת קמחים: אפשר להחליף כוס וחצי ב-חצי כוס קמח חומוס, ולהשלים בקמח טפיוקה, קמח אורז, ומה שרוצים.)
  • כוס סוכר
  • 200 גרם (חבילה) מרגרינה או מחמאה או חמאה
  • 2 ביצים
  • קורט מלח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • גרידת לימון ותפוז
  • 1 כפית תמצית וניל או סוכר וניל
  • 4 כפות ברנדי
  • ½ כוס מיץ תפוזים

הוראות הכנה

לשים הכל ביחד לבצק גמיש (במידת הצורך מוסיפים נוזלים או קמח "קונדיטור").
מרדדים מעל משטח מקומח, קורצים עיגולים, ממלאים במילוי שהכנו ומקפלים למשולש.
שמים בשתי תבניות מעל נייר אפייה.
אופים בחום בינוני כ-20 דקות עד לצבע זהוב בהיר מאד.

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה