Menu

טורט בסיסימקודם הדפסההדפס מתכון

מתוך ספר המתכונים הראשון שהוציאה העמותה

מרכיבים

מרכיבים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס קמח ללא גלוטן
  • ½ חבילה אבקת אפייה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 2 כפות שמן
  • קליפת לימון מגוררת (לא חובה)
  • 1 כפית קסנטן גאם (לא חובה)

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום בינוני.

מקציפים את הביצים עם הסוכר.

מוסיפים לביצים את השמן ומערבבים. אחר כך מוסיפים את תמצית הוניל.

מוסיפים בהדרגה את הקמח שמעורבב עם אבקת האפייה.

שופכים את התערובת לשתי תבניות לחם משומנות.

אופים בחום בינוני במשך כ- 40 דקות.

תגובות

5
שישי, 18 נובמבר 2016
הכנתי את העוגה הזו הקצפתי חלבונים בנפרד ושמתי קליפת תפ...
See Full Review >>
- חיה
5
שני, 08 פברואר 2016
את העוגה הזו הכנתי עשרות פעמים. בכל פעם שאני מכינה אותה,...
See Full Review >>
- רקפת

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה