Menu

עוגת שוקולד קלהמקודם הדפסההדפס מתכון

נורית רענן


מרכיבים

בסיס העוגה

  • 4 ביצים
  • 1 כוס שמן קנולה
  • כוס סוכר
  • 1 כוס קמח תפוחי אדמה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ½ כוס קקאו
  • ½ מיכל שמנת מתוקה

ציפוי

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • מעט חלב
  • ½ מיכל שמנת מתוקה

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים.

אופים בתבנית משומנת (גודל 26) בחום בינוני במשך כ- 30 דקות.

מבשלים את כל רכיבי הציפוי:בסיר קטן.

יוצקים חם מעל עוגה חמה.

 

תגובות

5
חמישי, 20 ספטמבר 2018
מתכון מעולה - פולינה בר
5
רביעי, 15 אוגוסט 2018
מתכון מעולה. החלפתי את קמח תפוחי האדמה בקורנפלור באותה ...
See Full Review >>
- רוית רחמו

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה