Menu

עוגת קוקוסמקודם הדפסההדפס מתכון

מתוך ספר המתכונים הראשונה שהוציאה העמותה


מרכיבים

מרכיבים

  • 5 ביצים
  • כוסות סוכר
  • 100 גרם קוקוס
  • ½ - ¾ כוסות קמח תפוחי אדמה
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כפיות מיץ לימון

הוראות הכנה

מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה.
כאשר נוצר קצף יציב וחזק, טורפים את החלמונים ומוסיפים בעדינות אל הקצף.
מוסיפים לסירוגין את קמח תפוחי האדמה ואת הקוקוס, ומערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הקצף.
בסוף מוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון.
מעבירים את הבצק לתבנית משומנת, תבנית סיר פלא או תבנית אחרת, ואופים עד שהעוגה מוכנה למשך 35-40 דקות.

הערות

ניתן להחליף את הקוקוס באגוזים או בשקדים.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה