Menu

הסופגניות של ענתמקודם הדפסההדפס מתכון

ענת


מרכיבים

מרכיבים

  • 2 כוסות קמח נ"ג
  • 2 ביצים
  • 1 יוגורט או אשל
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 4 כפות סוכר
  • שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה

מערבבים במיקסר את כל החומרים. התערובת יוצאת מעט נוזלית.

יוצקים מהתערובת לסיר בעזרת כף ומטגנים בשמן עמוק באש הכי נמוכה שיש בגז.

אם הסופגניות שוקעות כשמוציאים אותן מהסיר, מוסיפים מעט קמח מרמולייט.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה