Menu

עוגת תפוחיםמקודם הדפסההדפס מתכון

גילה גולדשייד


מרכיבים

מרכיבים

  • 2 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • 3 כפות מים קרים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • כוסות קמח נטול גלוטן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 6 תפוחי עץ
  • 3 כפיות קינמון
  • 6 כפות סוכר
  • 100 גרם צימוקים
  • 100 גרם אגוזי פקאן

הוראות הכנה

מכינים בצק גמיש מ: 2 ביצים, 3/4 כוס סוכר, שמן, מים קרים, תמצית וניל, קמח ואבקת אפיה.

מערבבים בקערה: 6 תפחוים קלופים וחתוכים לפרוסות דקות, קינמון, 6 כפות סוכר, צימוקים ואגוזים.

בתבנית 26 משומנת מניחים 1/2 מכמות התפוחים. מעליה מניחים חצי מכמות הבצק. שופכים מעל את יתרת התפוחים ומסיימים ביתרת הבצק.

אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעולות כ-40 דקות עד שקיסם ננעץ בעוגה ומראה שהבצק מוכן


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה